Petrović pred Rudar: Spremni za reakciju

Foto: FSCG

Budućnot će sjutra od 15 sati odigrati odloženi meč 22. kola domaćeg šampionata protiv Rudara u Pljevljima.

“Plavi” su dvije utakmice bez pobjede – Petrovac (4:4), Dečić (3:4) – svlačionica razmišlja samo o pozitivnom rezultatu.

To potvrđuje krilni napadač Zoran Petrović…

“Čeka nas teška utakmica, jer se Rudar nalazi u dobrom momentu i to je ekipa sa dosta dobrih pojedinaca. Međutim, poslije ispuštene pobjede protiv Petrovca i poraza od Dečića, Budućnost mora da napravi dobru reakciju, iskoristi situaciju koju ima i poveća prednost na tabeli”, poručio je strijelac šest golova i asistent sedam pogodaka u aktuelnoj sezoni.

Budućnost u finiš prvenstva ulazi sa dva boda više i utakmicom manje u odnosu na najbližeg rivala…

“Nikada nije lako igrati u Pljevljima, jer je Rudar kod kuće uvijek borbena i organizovana ekipa koja zna da igra teške utakmice. Protivnik se bori za opstanak, daće sve od sebe za bilo koji povoljan rezultat, a naročito jer im u goste dolazi najveći klub u državi. Svako ima motiv više kada igra protiv Budućnosti”, jasan je Petrović.

“Plavi” i dalje sve drže u svojim rukama.

“Petrovac i Dečić su za nas završena tema, svjesni smo grešaka i nastojaćemo da ih ispravimo”, poručio je “plavo – bijeli” broj 11, koji je pričao o pritisku kada se igra za Budućnost…

“Sve je to normalno s obzirom na ime i veličinu kluba. Međutim, mislim da baš te utakmice sa najviše pritiska odigramo uvijek najbolje. Kažem, “pritisak” nije ništa strašno kada igraš za Budućnost, jednostavno to mora da nam posluži kao veća želja za dokazivanjem”, jasan je Petrović, koji je danas sa saigračima Petrom Grbićem, Đorđijem Pavličićem, Andrijom Ražnatovićem i Vladimirom Perišićem podržao akciju naših najvatrenijih navijača “Varvara” u dobrovoljnoj akciji davanja krvi.

Gojković: Dobili smo definitivno tešku grupu

Brnović pred Dečić: Pobjeda bi nas za korak približila trofeju