Donacija zdravstvenom sistemu Crne Gore

Foto: Meridianbet.me

Imajući u vidu značaj zdravstvenog sistema za jedno društvo, sportska kladionica Meridian se trudi da doprinese efikasnijem pružanju zdravstvene zaštite Kliničkom centru Crne Gore.

Sportska kladionica Meridian je donirala medicinsku opremu Klinici za ortopediju i traumatologiju Kliničkog centra Crne Gore.

Dinamičan posao i nepredvidljivost u radu je nešto što doktore čeka svakodnevno kada dođu na posao, a društveno odgovorna kompanija Meridianbet se trudi da svim humanitarnim aktivnostima olakša rad medicinskim radnicima.

“Iskreno se nadamo da će donirana medicinska oprema olakšati rad medicinskom osoblju Klinike za ortopediju i traumatologiju, a pacijentima obezbijediti kvalitetnije i efikasnije uspostavljanje dijagnoze, kao i praćenje sveopšteg stanja“, izjavile su predstavnice kompanije Meridianbet.

Pored dugoročnih projekata i akcija koje kreiraju, sportska kladionica Meridian podržava i unapređuje zajednicu u kojoj živimo. S tim u vezi, izvršene su donacije EKG aparat Klinici za kardiologiju Kliničkog centra Crne Gore.

Zaposleni kompanije Meridianbet su se priključili akciji dobrovoljnog davanja krvi, a u Zavodu za transfuziju krvi teže da dobrovoljno davalaštvo bude 100% nenamjensko.

Kladionica Meridian donirala opremu Osnovnoj školi “Štampar Makarije” u Podgorici, koja će ubuduće osigurati sadržajnije i lakše praćenje nastavnog programa.

S obzirom da Narodna kuhinja na dnevnom nivou hrani preko 250 ljudi i pomaže još minimum 100 porodica, kladionica Meridian donirala je prehrambene namjernice Narodnoj kuhinji u Baru.

Sportska kladionica Meridian nastavlja kontinuirani rad usmjeren na društveno odgovorno poslovanje, u sklopu kojeg se zasigurno trude da svakom humanom akcijom nacrtaju osmijeh.

Sportska kladionica Meridian, kao lider u proizvodnji i priređivanju igara na sreću na Balkanu, zadugo će biti simbol humanosti koji pruža nesebičnu podršku i pomoć mnogim zdravstvenim ustanovama i pojedincima širom regiona.

Adria – japanski klub u Crnoj Gori

Dečić izgubio od ruskog drugoligaša