Katarina Bulatović nova sportska direktorica ŽRK Budućnost Bemax

Foto: ŽRK Budućnost Bemax/Dejan Starčević

Katarina Bulatović vraća se u klub sa kojim je kao igračica osvojila dva trofeja EHF Lige šampiona.

Nekada jedna od najboljih rukometašica svijeta od danas je nova sportska direktorica Ženskog rukometnog kluba Budućnost Bemax.

Na taj način, naš klub se uz formiranje tima za narednu sezonu, i organizaciono priprema za naredni period u kojem će i ambicije kluba biti na većem nivou.

„Nekada jedna od najboljih rukometašica svijeta od danas je nova sportska direktorica Ženskog rukometnog kluba Budućnost Bemax. Na taj način, naš klub se uz formiranje tima za narednu sezonu, i organizaciono priprema za naredni period u kojem će i ambicije kluba biti na većem nivou”, saopšteno je iz kluba u kojem su na ključnim pozicijama već četiri legende našeg rukomera – Radmila Petrović je predsjednica, Maja Bulatović direktorica, Bojana Popović šefica stručnog štaba, a Maja Savić njena prva pomoćnica.

Bulatović, koja je igračku karijeru završila u julu 2020. godine, u tri navrata je nosila dres Budućnosti Bemax – od 2008. do 2012, od 2014. do 2017, te u sezoni 2018/19.

U izuzetnoj igračkoj karijeri, osvojila je četiri trofeja EHF Lige šampiona, a sa reprezentacijom Crne Gore ima dvije medalje iz nezaboravne 2012. godine – srebrnu olimpijsku medalju u Londonu i titulu prvaka Evrope u Beogradu, takmičenja na kojima je bila najbolji strijelac turnira.

Poraz kadeta u nadoknadi vremena od Kipra

Budućnost želi brejk u Parizu, Jovanović: Da zaustavimo njihove kontranapade, budemo koncentrisani