Knežević pred Dečić: Budućnost uvijek ide na tri boda

Knežević na utakmici sa Petrovcem, Foto: FSCG

Fudbaleri Budućnosti sjutra (18) dočekuju Dečić u 21. kolu Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige.

“Plavi” su na premijeri remizirali na stadionu “Mitar Mićo Goliš” sa Petrovcem (1:1).

„Biće možda malo čudno, ali ništa ne bih promijenio pred sjutrašnju utakmicu. Naravno, sem rezultata. Mislim da smo stvarno dobro stajali na terenu, bili pozitivni kako mi na terenu, tako i klupa i na kraju krajeva odigrali pravu takmičarsku utakmicu na specifičnom malom terenu sa agresivnim protivnikom. Sigurno je teren donekle imao uticaja na realizaciju. Opet kažem, ništa ne bih promijenio što se tiče pristupa, jer sa stavom iz Petrovca mislim da na našem stadionu, pred našim navijačima, ne bismo trebali da imamo problema“, kazao je Filip Knežević.

Filip očekuje pobjedu protiv Tuzana.

„Budućnost uvijek ide na tri boda, a zajednički cilj je titula. Drago mi je što vidim i osjećam da svi momci u svlačionici – kako mi stariji, tako i mlađi – shvataju ozbiljnost situacije“, poručio je Knežević.

Ofanzivac poštuje rivala.

„Znamo koliko ljudi tamo ulažu i da dovode dobre igrače. Posebno dobro znam Zorića sa kojim sam igrao u Čačku, strašno je dobar igrač, ali Dečić generalno ima dobre pojedince. Posljednju utakmicu pod Goricom smo izgubili 2:0, tako da ih respektujemo maksimalno, igra se derbi, ali ponoviću još jednom – ukoliko ponovimo pristup iz prethodne utakmice, ne bismo trebali da imamo problema“.

Budućnost ove sezone još nije savladala Dečić Dečićem (0:0 na Zlatici, 1:1 u Tuzima u Kupu).

„Naša šansa? Ne želim da otkrivam detalje, ali prije svega moramo da stojimo dobro u formaciji, da odigramo takmičarski, da budemo agresivni i da ispoštujemo sve što trener očekuje od nas“, rekao je Knežević.

Filip je zimus iz Sutjeske stigao u Budućnost.

„Iskreno, uvijek se nadam golu, a i igram takvu poziciju da ekipa zavisi od mojih golova i asistencija. Ne bunim se ako ne postignem gol, a ekipa pobijedi, ali volim da dam gol“, jasan je brzonogi fudbaler.

Sutjeska u Baru, Brnović: Strpljivom igrom do tri boda

Ćuković: Da uživamo u ambijentu, derbiju, pokažemo karakter