Samo ovog mjeseca – Najbolji Xiaomi Smart watch na poklon

Foto: Meridianbet.me

Izuzetno popularna Xiaomi Smart watch serija teži da nadogradi šta sve korisnici mogu dobiti kada su u pitanju pametni satovi.

Iz tog razloga, nesumnjivo je Xiaomi jedna od najpopularnijih serija za korisnike u Crnoj Gori, nudeći baš ono što je potrebno svima koji žele više od običnog sata.

Mnogo će obradovati činjenica da sportska kladionica Meridian poklanja Xiaomi Smart watch svakog petka u aprilu, dok će svakog utorka 20 igrača osvojiti po 10eur bonusa za sportsko klađenje.

Samo u aprilu – Najbolji poklon za ljubitelje moderne tehnologije – pametni sat i mnogo bonusa iznenađenje.

Svakom uplatom od 20eur, pruža ti se savršena prilika da osvojiš poklon Xiaomi Smart watch svakog petka.

Svakog utorka, Meridianbet kladionica će pokloniti po 5eur bonusa za sportsko klađenje – I to, na 20 različitih Meridianbet online naloga.

Sa dodatnim bonusom se možeš uvijek igrati i ostvariti keš na mečevima iz sportske ponude, brojevi i Lucky 6, kao I trke konja ili pasa.

A sa novim satom te očekuju 117 režima za vježbanje, mogućnost Bluetooth razgovora i mnoge druge povlastice.

Registruj se na meridianbet.me, pokupi bonus dobrodošlice i okušaj sreću na najboljem online sajtu za kazino i sportsko klađenje.

Uplati depozit na bilo koji način u aprilu i osvoji poklon – bonus 10eur svakog utorka ili Xiaomi smart watch svakog petka.

Đorđije Jovanović se prijavio za NBA draft

Mijović pred Megu: Budućnost ne bježi od uloge favorita