FK Budućnost i Anto Drobnjak raskinuli saradnju

Drobnjak, Foto: FK Budućnost

Nakon trenera Miodraga Džudovića i sportski direktor Anto Drobnjak je napustio Fudbalski klub Budućnost, objavio je večeras crnogorski prvak.

Proslavljeni fudbaler je sporazumno raskinuo saradnju sa “plavima”.

Nakon debakla na Islandu u finalu pretkvalifikacionog turnira za Ligu šampiona od Brejdablika čak 5:0 – navijači su tražili da Džudović i Drobnjak napuste klub.

“Fudbalski klub Budućnost obavještava javnost da je sporazumno raskinuo saradnju sa doskorašnjim sportskim direktorom Antom Drobnjakom i šefom stručnog štaba Miodragom Džudovićem. Naš klub se sa gospodinom Džudovićem prijateljski razišao još prije nekoliko dana, ali je danas dogovoren sporazumni raskid saradnje kako sa njim, tako i sa legendom našeg kluba – Antom Drobnjakom.Budućnost i uprava kluba dosadašnjim prvim operativcima za sportska pitanja žele mnogo sreće u nastavku karijera, uz veliku zahvalnost na požrtvovanom i poštenom radu tokom prethodnih 10 mjeseci, što je rezultiralo značajnim napretkom ekipe, kompaktnošću i dobrim prelaznim rokom, a kruna svega toga je bila šesta titula prvaka Crne Gore.Međutim, na početku našeg evropskog puta klub nije ostvario zacrtani cilj, pa su se naši putevi sa sportskim direktorom Drobnjakom i trenerom Džudovićem razišli”, piše u saopštenju Budućnosti.

Budućnost, sada očekuju kvalifikacije za Ligu konferencija, i to od druge runde i igraće sa poraženim iz dvomeča Žalgiris – Struga.

Žabur preko Sabalenke do drugog finala Vimbldona

Mladi košarkaši izgubili i od Islanda, naredna dva meča bez prava na grešku