Geijan X7 pametni sat – sa 201.34 e za samo 38.25 eura

https://s.click.aliexpress.com/e/_DkdENH1
Foto: Aliexpress

Pametni sat za trening poručite na ovom LINKU.

Popust od čak 82% za GEIJAN X7 pametni sat.

GEJIAN X7 je revolucionaran pametni sat koji kombinuje funkcionalnosti slušalica i pametnog sata u jednom uređaju. Ovaj inovativni sat pruža bogat set značajki koji će poboljšati vašu svakodnevicu.

Kao slušalice, X7 pruža bežično iskustvo slušanja omogućeno Bluetooth tehnologijom. Uživajte u kristalno čistom zvuku i slobodi pokreta tokom telefonskih poziva ili slušanja muzike.

Kao pametni sat, X7 je opremljen mnogim korisnim funkcijama. Praćenje zdravlja je olakšano uključivanjem mjerača krvnog pritiska, što vam omogućava praćenje vašeg zdravlja i blagostanja. Pored toga, može pratiti i druge aspekte vašeg zdravlja, poput brojanja koraka, kalorija, kvalitete sna i još mnogo toga.

Sat takođe ima sportski način rada koji vam omogućava praćenje vaših sportskih aktivnosti i postizanje postavljenih ciljeva. Bez obzira na to jeste li u teretani, na trčanju ili biciklizmu, GEJIAN X7 će vam pružiti korisne podatke o vašem napretku.

Naručivanjem ovog proizvoda, dostava za Crnu Goru je besplatna i očekivano vrijeme isporuke je do 40 dana na adresu naručioca. Iskoristite prednosti ovog multifunkcionalnog sata i unapredite svoje iskustvo slušanja i praćenja zdravlja na jednostavan način.

Vlahović na meti Bajerna

Rukavice za fitnes za SAMO 12.71 eura