Kaciga za bicikliste SAMO 21.01 euro

Poručite kacigu za bicikliste na ovom LINK-u

HJC Ibex je vrhunska biciklistička kaciga dizajnirana za avanturiste na cesti i planinskim stazama. Ova ultra-lagana kaciga predstavlja savršen spoj stila, udobnosti i izdržljivosti, što je čini idealnim izborom za sve ljubitelje biciklizma.

Dizajnirana uz primjenu tehnologija iz avijacije, HJC Ibex pruža visok nivo zaštite, osiguravajući vašu bezbjednost tokom vožnje. Njen aerodinamični oblik smanjuje otpor vjetra i omogućava bolju stabilnost, što će poboljšati vaše performanse na putu ili u planinskim usponima.

Ne samo da je izuzetno lagana, već je i posebno udobna zahvaljujući naprednom sistemu ventilacije koji omogućava slobodan protok vazduha, držeći vašu glavu svježom i suvom tokom vožnje u različitim vremenskim uslovima.

HJC Ibex unisex biciklistička kaciga nudi visok kvalitet i stil, prilagođavajući se različitim oblicima glave zahvaljujući sistemu jednostavnog podešavanja. Ova kaciga je savršen izbor za sve bicikliste koji traže visokokvalitetnu zaštitu i vrhunsku udobnost dok uživaju u svojim avanturama na dva točka.

Krenite hrabro u svoje biciklističke izazove s HJC Ibex kacigom i osigurajte svoju sigurnost i udobnost bez kompromisa.

Rukavice za fitnes za SAMO 12.71 eura

Jednim klikom do električnog trotineta! Za samo 476.35 eura