Nikola Janović otvorio prvi omladinski servis

Ministar sporta i mladih Nikola Janović danas je boravio u službenoj posjeti opštini Danilovgrad. Tom prilikom je sa predsjednicom opštine Zoricom Kovačević, obišao novootvoreni omladinski servis za koji je njegov resor izdvojio oko 30.000 eura.

“Ministarstvo sporta i mladih, kroz otvaranje omladinskih servisa, radi na konstantnom unapređivanju uslova sa ciljem povećanja mobilnosti i participacije mladih u svim segmentima društvenog života, sa posebnim akcentom na odgovornost mladih prema njihovim lokalnim sredinama.”, naglasio je Janović.

foto: Ministarstvo sporta i mladih

Ministar je upravo juče ugostio prve administratore otvorenih omladinskih servisa, među kojima je i administratorka iz Danilovgrada koja je već od danas preuzela funkciju.

“Ideja je da mladima u našoj državi pošaljemo poruku da u Ministarstvu imaju uvijek otvorena vrata i sigurnog partnera na kojeg mogu da se oslone”, zaključio je Janović.

Predsjednica opštine Zorica Kovačević zahvalila se ministru Janoviću na posjeti i istakla da se nada nastavku lijepe saradnje koju opština Danilovgrad i Ministarstvo sporta i mladih njeguju.

„Vruća“ abaligaška klupa

KSCG: Tri košarkaša pozitivna na koronavirus, Veselin Barović ozdravio