U nedjelju basket turnir ,,Podgorica 2K20“

Organizacija 3×3 Montenegro uz podršku Košarkaškog saveza Crne Gore, Ministarstva sporta i mladih i Sekretarijata za kulturu i sport Glavnog grada u nedjelju, 1. novembra u ,,Bemax arena“ organizuje turnir u basketu ,,Podgorica 2K20“.

Planirano je da se turnir održi u više kategorija, bez prisustva publike i uz poštovanje mjera Nacionalnog koordinacionog tijela i Instituta za javno zdravlje.

,,Želimo da pokažemo da je apsolutno moguće organizovati sportski događaj, a biti odgovoran i prema sebi i prema drugima. Zdravlje svih nas je naravno uvijek na prvom mjestu, ali sport jednostavno, pokazuju to primjeri iz cijelog svijeta, mora da ,,živi“. Na ovaj način, na oduševljenje brojnih basketaša, koji su se uželjeli kvalitetnog takmičenja, ali i naših fanova, želimo da pošaljemo jednu lijepu poruku i siguran sam da ćemo uspjeti u toj namjeri“, rekao je Filip Patković, predstavnik organizacije 3×3 Montenegro.

Prijava ekipa može se obaviti na 3×3 Montenegro Facebook i Instagram kanalu, a događaj će uživo moći da se prati na 3×3 Montenegro YouTube kanalu i Facebook profilu. ,,Od osnivanja, 2017. godine, naša organizacija je sa velikim uspjehom organizovala 28 događaja u svim djelovima Crne Gore. Ove godine, nažalost, naš košarkaški karavan, koji je trebao da obiđe 10 gradova, je zbog pandemije virusa COVID 19 otkazan, ali su pripreme za sezonu 2021. već počele“, saopštio je organizator.

Hrvatski trener na klupi Verone: Igrači Juventusa me vrijeđali jer sam Balkanac

Bura u Barseloni: Bartomeu danas podnosi ostavku?