Bokan jednoglasno izabran da predsjedava skupštinom

Foto: KK Budućnost Voli

Predsjednik Budućnost Volija, Dragan Bokan jednoglasno je izabran da predsjedava skupštinom ABA lige, saopšteno je nakon sastanka klubova učesnika regionalnog takmičenja.

Navodi se da će Bokan pripremiti Skupštinu ABA lige j.t.d. koja će biti održana najkasnije do 15. decembra sa jednom tačkom dnevnog reda – transformacija ABA lige iz javnog trgovačkog društva u društvo sa ograničenom odgovornošću.

Saopšteno je da je jednoglasno usvojena platforma za sve korake koji će osigurati stabilnost i dalji napredak ABA lige.

“U najkraćem mogućem roku, odnosno već u toku sjutrašnjeg dana (20.11.2020), klubovi ABA liga će riješiti sva sporna pitanja vezana za vlasničku strukturu i otvaranja poslovnog računa u banci u Zagrebu”, piše u saopštenju.

Navodi se da su klubovi jednoglasno odlučili da formiraju pravni tim čiji zadatak će biti priprema svih neophodnih dokumenata i koraka koje je potrebno preduzeti za transformaciju ABA lige iz javnog trgovačkog društva u društvo sa ograničenom odgovornošću.

“Svi klubovi ABA lige su pokazali čvrsto uvjerenje da će svi usaglašeni i dogovoreni koraci biti sprovedeni i da će se tako osigurati stabilnost i unapređenje svih takmičenja pod okriljem ABA lige”, piše u saopštenju sa stanka kluba ABA lige.

Krka pobijedila u Čačku

Saridža više nije selektor Turske