Dangerous pobjednik turnira u Podgorici

U glavnom gradu Crne Gore sinoć je završen turnir Podgorica Open 2K21,a pobijedila je ekipa Dangerous, koja je nastupala u sastavu Aleksandar Bogojević, Vladan Đukanović, Marko Koljević i Bogdan Cebalović.

Oni su u finalu savladali ekipu G-unit, koja je nastupala u sastavu Marko Dabanović, Marko Mijović, Miloš Milošević i Vladimir Tomašević.

Juče su na programu bili mečevi eliminacione faze seniorskog turnira, a u četvrtfinalu nije bilo iznenađenja – Dangerous je pobijedio AS Fitnes, koji je uz Shaolin, najprijatnije iznenađenje turnira. Upravo je mlada ekipa iz Bara, Shaolin, poražena od Griffins Xiaomi, G-unit je lako savladao Podgoricu, a u duelu između 4. i 6. nosioca, Wolves Admiral je bio bolji od Red Cross Cetinje.

Ekipa Wolves Admiral za koju su i do sada nastupali Milan Neradović, Eldin Huremović i Elvis Čekić, dobila je pojačanje u Nenadu Vukoviću i na taj način najavila borbu za sami vrh na svim 3×3 Montenegro turnirima.

To su i opravdali na ovom turniru i u polufinalu sa ekipom Dangerous. Meč je bio izjednačen od početka do kraja, pa su produžeci bili logičan ishod. Košem Huremovića, “vukovi” su došli na poen od pobjede, ali Marko Koljević sa dvojkom preko ruke, Vukoviću i ekipi ruši snove o finalu.

Foto: 3×3 Montenegro

G-unit, koji i ove godine predstavljaju Marko Dabanović, Marko Mijović, Miloš Milošević i Vladimir Tomašević, je bio dominantan u duelu sa Griffinsima. Pobjedu ekipi Dangerous donio je Aleksandar Bogojević.

Pored seniorskog turnira, na programu događaja su bila i takmičenja za publiku u svim uzrastima, a organizatori događaja su kompletan iznos od kotizacija za učešće na turniru, donirali JU Kakaricka Gora.

“Čast i zadovoljstvo mi je da se zahvalim u ime Javne ustanove za smještaj, rehabilitaciju i resocijalizaciju korisnika psihoaktivnih supstanci Podgorice. Prije svega 3×3 Montenegro i Glavnom gradu što su prepoznali JU kao instituciju kojoj će da uruče ovaj simboličan poklon. U sklopu tretmana koji pružamo klijentima i klijentkinjama, poseban akcenat dajemo na sportske aktivnosti i upravo ova donacija od 540 eura, biće iskorišćena u omogućavanju što boljih uslova za obavljanje sportskih aktivnosti. Veoma smo zahvalni što ove organizacije prepoznaju značaj borbe protiv zloupotrebe droge i u narednom periodu očekujemo da ćemo nastaviti dobru saradnju i da ćemo zajednički dati doprinos kroz sport za smanjivanje broja koji su u problemu bolesti zavisnosti”, rekla je direktorica JU Kakaricka Gora, Dijana Milošević.

3×3 Admiral karavan se nakon turnira u Podgorici, seli na sjever zemlje. Domaćin 3×3 Montenegro turnira će 10-11 jula biti Bijelo Polje.

Budućnost u Finskoj bez Ivanovića

Češka deklasirala Grčku i otišla u Tokio