Dušan Mandić na prijemu u Opštini Tivat, Komnenović: Tvoj uspjeh je istorijski

Foto: Opština Tivat

Predsjednik Opštine Tivat Željko Komnenović ugostio je danas vaterpolistu iz Tivta Dušana Mandića, kako bi mu čestitao na zlatnoj medalji koju je Mandić osvojio sa vaterpolo reprezentacijom Srbije na Olimpijskim igrama u Tokiju, saopšteno je danas iz Opštine Tivat.

“Tvoj uspjeh je istorijski. Još je i veći, imajući u vidu da dolaziš iz grada koji se ne može pohvaliti sportskom infrastrukturom ili vaterpolo klubom. Ali isto tako, tvoj uspjeh je veliki motiv da situaciju promjenimo i stvorimo bar minimum uslova za razvoj vaterpola u Tivtu”, rekao je Komnenović.

U saopštenju se dodaje da se “Mandić zahvalio na prijemu i otvoreno izrazio spremnost da se angažuje na popularizaciji vaterpola i sporta u Tivtu uopšte, posebno imajući u vidu značaj koji sport ima kada je u pitanju stasavanje novih mladih generacija”.

“Zlatna olimpijska medalja iz Tokija, druga je u nizu, nakon zlata iz Rija 2016, koja krasi sportsku karijeru Dušana Mandića. Profesionalnu vaterpolo karijeru, nakon italijanskog Pro Reka, Mandić će nastaviti u vaterpolo klubu Novi Beograd”, zaključuje se u saopštenju.

Foto: Opština Tivat

Mega Basket kreće sa radom

Crna Gora deveta u Evropi, selektor Raković: Nedostaje malo više podrške za ovaj sport