Ivanović: Imamo dosta dobre šanse da prođemo Helsinki

Fudbaleri Budućnosti u utorak (18.00) protiv Helsinikija igraju prvi meč prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Crnogorski šampion odradio je pripreme u Srbiji i potpuno fokusiran ulazi u dvomeč sa prvakom Finske.

„Stvarno smo svi fokusirani na utakmice sa Helsinkijem, posebno na prvi meč, jer smo uvijek razmišljali od utakmice do utakmice i to nam je donijelo rezultate u prethodne dvije godine. Iskreno, očekujem da odigramo jednu jaku utakmicu sa naše strane, da budemo taktički dobri i da uradimo sve što se traži od nas. Sa tim pristupom možemo da prođemo dalje“, smatra fudbaler “plavih”, Igor Ivanović

Revanš pod Goricom je na programu 13. jula (20.30).

„Imamo dosta dobre šanse da prođemo dalje, analizirali smo dosta protivnika na pripremama, neke stvari kako da dođemo do njihovog gola smo prenosili na na treninge. Naravno, radili smo i na tome kako da sačuvamo svoj gol. Nadam se najboljem izdanju i da ćemo da prođemo dalje“, jasan je Ivanović.

Ivanović je zbog lakše povrede preskočio dva posljednja treninga u Staroj Pazovi, ali bi do meča sa Fincima trebalo da bude spreman.

„Sa povredom je sve OK, za sada ide na bolje, a nadam se da ću sa ekipom moći da treniram već sjutra. Slobodno mogu da kažem da sam se osvježio od treninga. Zadesila me je ta povreda, tako da sam imao više odmora od saigrača. Međutim, stručni štab je dao svima dva dana slobodno, tako da se nadam da su se i ostali momci odmorili“, kazao je Ivanović.

Pripreme u Podgorici i Staroj Pazovi su bile naporne i iscrpljujuće.

„Pripreme su protekle efikasno, imali smo fenomenalne uslove i to nam je olakšalo da prebrodimo teške treninge i vrućine. Odradili smo sve što je bilo planiramo, drago mi je što je i stručni štab to apostrofirao“, zaključio je Ivanović.

Brguljan: Došli smo ovdje po medalju, Gojković: Svako u finalu želi da pobijedi

Uprava za inspekcijske poslove – odsjek za sport: Skupština FSCG nelegitimna